A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Новий навчальний рік першокласники шкіл Калинівської ОТГ розпочнуть за новими партами. Одномісні парти, що є складовою нового освітнього простору, вже отримали усі перші класи міста.

Дата: 04.08.2020 16:46
Кількість переглядів: 282

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 12 лютого 2020 р. №105 на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» з державного бюджету місцевому бюджету надана субвенція в розмірі 777 465 грн, яка спрямовується на закупівлю засобів навчання та обладнання, у тому числі комп’ютерного та сучасних меблів, для навчальних кабінетів початкової школи.

Головною умовою надання субвенції є співфінансування для закладів освіти об’єднаних територіальних громад не більш як 90% - за рахунок державної субвенції та не менш як 10% - за рахунок коштів місцевих бюджетів.

Сесією Калинівської міської ради було виділено 341 515 грн., що склало 44 %. Кошти були спрямовані на придбання одномісних парт, ноутбуків, принтерів та телевізорів. Відділом освіти було оголошено тендерні процедури на закупівлю засобів навчання, обладнання (крім комп’ютерного), сучасних меблів для навчальних кабінетів початкової школи та цифрового обладнання (ноутбуків, телевізорів Smart TV, БФП).


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень