A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Навчання молодих керівників

Дата: 25.06.2021 09:19
Кількість переглядів: 177

23 червня 2021 року для переможців конкурсу на посаду керівників закладів загальної середньої освіти Калинівської міської територіальної громади було проведено семінар-навчання.

Конкурсанти-переможці мали можливість відвідати одні із найкращих закладів нашої громади, а саме: НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів-ДНЗ с. Писарівка, ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Черепашинці, ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Дружелюбівка, ЗОШ 1-3 ступенів № 1 м. Калинівка, ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 м. Калинівка. Досвідчені керівники цих закладів ділилися з молодими колегами секретами успішного керівництва учнівськими та педагогічними колективами, співпраці з батьківською громадськістю, керівниками підприємств та установ нашої громади. Кожен директор школи із захопленням розповідав про підпорядкований заклад, згадували про спільну з педагогічними та технічними працівниками роботу над упорядкуванням прилеглої території, створенням затишних класних кімнат, організацією освітнього процесу в умовах реформування освітньої галузі.

Учасники семінару не приховували позитивних вражень. Було розуміння того, що люди закохані у свою роботу і заклади, якими мають честь керувати.

Крім прекрасного естетичного оформлення молоді керівники побачили сучасне наповнення відвіданих закладів, яке відповідає вимогам часу. Багато уваги у цих школах приділяється створенню зручних умов для відпочинку учнів під час перерви, створенню рекреаційних зон та зон відпочинку, зелених класів для проведення уроків на свіжому повітрі. Велика увага в закладах приділяється харчуванню школярів, сучасному оснащенню харчоблоків. Створюються спортивні майданчики для занять спортом та популяризації здорового способу життя. У навчально-виховному комплексі с. Писарівка створені чудові шкільні майстерні, які дають можливість дітям здобути не тільки теоретичні знання, а й набути практичний досвід, який згодом зможуть застосувати у житті.

Дуже важливо було для молодих керівників побачити, що досвідчені колеги самі із задоволенням переймають досвід в інших громадах та не зупиняються на досягнутому.

Переможців конкурсу привітав Калинівський міський голова В.К.Поліщук, який побажав майбутнім директорам натхненної праці, творчих звершень, перемог та визначив пріоритети у роботі. Голова громади побажав молодим керівникам здорової і продуктивної конкуренції. І пообіцяв, що працювати буде важко, але цікаво.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень