A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Калинівський міський голова вручив премії випускникам, які закінчили школу із золотими та срібними медалями

Дата: 07.07.2021 09:07
Кількість переглядів: 170

Шостого липня сорок шість випускників шкіл Калинівської громади, які закінчили цьогоріч школу із золотими та срібними медалями, отримали премію від Калинівського міського голови Василя Поліщука за успішне навчання.

Нагородження випускників-медалістів відбулося у Центрі культури та дозвілля. Із закінченням навчального закладу та відмінними успіхами у навчанні випускників привітали Калинівський міський голова Василь Поліщук та начальниця відділу освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради Галина Фурман.

- Ми зібралися сьогодні, щоб подякувати вам, вашим вчителям, директорам шкіл за те, що ви з такими успіхами закінчили навчальні заклади. В мене також донька закінчила школу з золотою медаллю й з червоним дипломом медичний університет. Тому я знаю, які це переживання, розумію вас. І хочу побажати, щоб ви були здорові, щасливі, щоб поступили у ті заклади, які ви обрали. Ви – молоді, креативні, амбітні. За вами майбутнє. Ви вступите у вузи, роз’їдетесь по різних містах, але не забувайте батьків, рідну домівку, Калинівщину, - звернувся до випускників міський голова.

Нагадаємо, 26 травня депутати Калинівської міської ради  ухвалили рішення про преміювання випускників шкіл Калинівської громади, які закінчать навчальний заклад з золотими і срібними медалями.

Кожен золотий медаліст, згідно з цим рішенням, отримав премію 1000 гривень, а кожен випускник, котрий закінчив  школу зі срібною медаллю – 700 гривень.

У нинішньому році школи Калинівської громади з медалями закінчили 46 учнів – 38 з золотими медалями і 8 зі срібними.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень