A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

День Тренера!

Дата: 18.07.2021 23:18
Кількість переглядів: 194

Кожен, хто відвідував спортзал чи спортивні секції, знає, що робота тренера є неймовірно важкою та полягає не лише у поясненнях, він допомагає досягати спортивних результатів, вчить ставити цілі і досягати їх, виховує силу волі, відповідальність, командний дух, пунктуальність, зібраність, стежить за вашим здоров’ям, режимом, харчуванням, сном. Ця людина відчуває ваш настрій, вміє вчасно підбадьорити. Тренер завжди вас підтримає і зрозуміє, тому що він у вас вірить!

Вітаємо з Днем Тренера професіоналів і чудових людей! Бажаємо постійного розвитку і прагнення вдосконалити себе і оточуючих. Успіху, радості і гордості за результати своєї праці. Нехай в вашому житті все буде так, як ви плануєте!

Щоб виховати спортсмена з художньої гімнастики та довести його до виконання нормативу кандидата в майстри спорту та майстра спорту, необхідно пройти довгий шлях, який займає від 8 до 10 років, а то і довше.   

 Спортсменкам приходиться виконувати складні вправи, комбінації з предметами та без них, побувати на змаганнях різних рівнів, багаторазово пройти навчально- тренувальні збори. Це один із шляхів  стати спортсменом високої кваліфікації.

  Всю цю роботу зі своїми вихованцями, а їх більше п’ятдесяти, проводить тренер – викладач Калинівської ДЮСШ Гаврилюк Вікторія Іванівна. Вона уміло передає свої знання та практичні навички  учням, розробляє індивідуальні плани підготовки, підводить спортсменів в оптимальній фізичній та психологічній формі до участі у відповідальних змаганнях.

  В 2020-2021н.р. шестеро її учнів виконали норматив кандидата в майстри спорту (Подчешинська Софія, Ставнійчук Анна, Середюк Марія, Вуйко Ольга, Дніпровська Анжеліка та Кривенко Тетяна).

  В складі збірної команди Вінницької області з художньої гімнастики на Чемпіонаті України виступали  Кіценко Каріна та Кривенко Олена .

   Команда учнів з художньої гімнастики приймала участь в двох  Чемпіонатах та Кубку Вінницької області, де  Подчешинська Софія  , Кіценко Каріна, Кривенко Олена  та Заболотна Маргарита зайняли другі місця . 

  У м. Калинівка проведено три турніри та Чемпіонат Вінницької області з художньої гімнастики: ”Вікторія – 2020” в якому прийняли участь 207 учнів з Вінницької області, ”Зимові грації” та Чемпіонат Вінницької області, в якому приймало участь 279 учнів (дванадцять команд з різних міст України), та “Вікторія 2021” прийняло участь 302 учні (чотирнадцять команд з різних міст України). Перші місця в різних вікових групах зайняли: Заболотна Маргарита, Подчешинська Софія, Дніпровська Анжеліка, Середюк Марія, Новожилова Вікторія, Довгопола Маргарита, Кривенко Тетяна та Новожилова Олександра.

 Юні гімнасти прийняли участь у чотирьох всеукраїнських турнірах:

 в м. Хмельницькому – зайняли 9 перших місць

 м. Києві – 4 перших місця

 м. Вінниці – 9 перших місць

 м. Хмельницькому – 7 перших місць 

На даний час до складу збірної команди Вінницької області з художньої гімнастики входять вісім вихованок тренера Гаврилюк В.І., які готуються до участі в Чемпіонаті України.

Результат успіху учнів на змаганнях – це спільна робота тренерської команди під керівництвом старшого тренера Гаврилюк Вікторії Іванівни, батьків та дітей.

Сучасна молодь має сильну залежність від інтернету та комп’ютерних ігор, це все відволікає дітей від занять спортом та руховою активністю, що негативно
позначається на їх здоров’ї. Тренери спортивної школи проводять роз’яснювальну та агітаційну роботу, залучають дітей до занять в спортивних секціях.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень