A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Привітання та нагородження юних спортсменів та їх тренерів із Днем фізичної культури та спорту

Дата: 13.09.2021 11:15
Кількість переглядів: 170

Напередодні Дня фізичної культури та спорту Калинівський міський голова Василь Поліщук та начальниця відділу освіти молоді та спорту Галина Фурман привітали зі святом юних вихованців дитячих спортивних шкіл «Авангард» та відділу освіти і їх тренерів.

На території Калинівської територіальної громади діють дві спортивні школи - «Авангард» та відділу освіти, в яких займаються спортом 639 юних спортсменів. Калинівські  спортсмени неодноразово виборювали призові місця на районних, обласних та республіканських змаганнях.

Так у дитячій спортивній школі відділу освіти функціонує чотири відділення – футбол, волейбол, легка атлетика та художня гімнастика. Серед вихованців спортивної школи – 12 кандидатів в майстри спорту та 100 спортсменів розрядників. У 2020 -2021 навчальному році шість учнів виконали нормативи кандидата в майстри спорту, двоє учнів виконали норматив першого розряду з художньої гімнастики.

Мають свої здобутки й вихованці ДЮШС «Авангард». Вихованці відділень баскетболу, волейболу, футболу та хокею на траві неодноразово ставали призерами області та України. Учні спортивної школи входять до складу команд майстрів та юнацьких збірних України.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень