A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Відділ хореографії Калинівської дитячої музичної школи переїжджає у нове приміщення

Дата: 29.10.2021 08:49
Кількість переглядів: 137

Комісія Калинівської міської ради підписала акт приймання-передачі в комунальну власність Калинівської громади нежитлових приміщень, які знаходяться у новому житловому комплексі по вулиці Незалежності, 7, загальною площею 370,2 квадратних метри. Тут має розміститися хореографічний відділ Калинівської дитячої музичної школи.

-Попередньо було підписано угоду із забудовниками згідно із якою п’ять кімнат у новому житловому комплексі вони мали передати для дитячої музичної школи, - каже заступник Калинівського міського голови Олександр Щьов. -  Після завершення будівництва відбулася перша комісія, були зауваження, які підприємці виправили і сьогодні, без жодних претензій, ми підписали акт прийому. На черговій сесії депутати затвердять цей акт і ми відразу ж передамо ці п’ять класів відділу освіти.

Нове приміщення, в якому розміститься хореографічний відділ Калинівської дитячої музичної школи, просторе та сучасне. Тут є два  зали для занять, із дзеркалами та хореографічними станками, є два кабінети для викладачів, роздягальня, гардеробна. У приміщенні облаштували зручні внутрішні вбиральні, одна із них облаштована для людей з особливими потребами. Тут є навіть душова кімната. І найголовніше – відділ хореографії опалюватиметься за допомогою електричного котла. Будівельники подбали про кілька рівнів безпеки для школярів.

Міська рада також долучилася до доброї справи та виділила кошти на придбання двох електричних фортепіано, дзеркал, гардин та меблів.

-Сподіваємося, що нове приміщення стане стимулом для наших нових звершень та перемог, - каже директор Калинівської дитячої музичної школи Петро Баланчук. –  З першого листопада ми беремо на роботу ще одного викладача хореографії, тепер у нас їх буде вже троє, що дозволить  відкрити відділ хореографії. Нині у нас на цьому відділі навчається сто вихованців. Маємо ансамбль «Квіточка», який захистив звання зразкового.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень