A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора ліцею у селі Черепашинцях

Дата: 18.11.2021 10:11
Кількість переглядів: 127

18 листопада в приміщенні Калинівської міської ради відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора ліцею у селі Черепашинцях.  За підсумками конкурсу,  навчальний заклад очолить Ольга Тітечко. До участі у конкурсі Ольга Тітечко працювала вчителькою початкових класів у цьому ж навчальному закладі.

На посаду директора ліцею у Черепашинцях було чотири претенденти. Однак напередодні засідання конкурсної комісії двоє претендентів відмовилися від участі у конкурсі. Тому право очолити навчальний заклад виборювали Ольга Тітечко та Юрій Магден.

Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснювався за результатами перевірки законодавства у сфері загальної середньої освіти, зокрема Закону України «Про освіту», Закону України «Про повну загальну середню освіту» та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти; перевірки професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання та презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень