A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

В закладах освіти Калинівської громади відзначили «День Гідності і Свободи»

Дата: 22.11.2021 16:46
Кількість переглядів: 224

На виконання  розпорядження голови обласної державної адміністрації від 12 листопада 2021 року №798 «Про відзначення на Вінниччині Дня Гідності і Свободи» в закладах освіти громади відбулися заходи:

Виховні години: «Країна Гідності та Свободи – це наша країна»,  «Країна нескорених» (ліцей с.Хомутинці); «Україна – країна нескорених!» (гімназія с.Мирне); «День Гідності і Свободи» (ліцей с.Писарівка, с.Радівка, с.Лемешівка), "Революція гідності :як це було..." (ліцей с.Бережани),

Участь в конкурсі до Дня Гідності та Свободи на онлайн платформі «На Урок» (ліцей с.Хомутинці);

Години спілкування: «Герої не вмирають… Просто йдуть» (гімназія с.Мирне); «Вільні творити майбутнє» (ліцей с.Сальник); «Небесна сотня. Герої , які змінили хід історії» (ліцей с.Черепашинці, с.Дружелюбівка, с.Павлівка),

Бесіди: «День гідності і свободи. Пам’ятаємо…»(гімназія с.Мирне); «Україна – це територія гідності і свободи» (ліцей с.Глинськ), "Герої нашого краю-патріоти України"  (ліцей с.Бережани)

Уроки пам'яті: «Пам'ятаймо наших героїв» (гімназія с.Мирне), " Борці за волю України","Лиш той життя й свободи вартий, хто йде щодня за них у бій"  (ліцей с.Бережани), «Майдан Незалежності»,  «Наш дух не зламати, свободу не вбити» (ліцей с.Корделівка)

Тематична виставка в бібліотеці «Ми будем пам'ятати…»(гімназія с.Мирне); «Відродження української держави, відродження нації» (ліцей с.Сальник);  « Вони злетіли в небо журавлями» (ліцей с.Глинськ); тематична виставка, присвячена Революції Гідності (Ліцей №2, №3 м.Калинівка), «Ми пам’ятаємо, як це було» (ліцей с.Писарівка), ««Хто не буде пам’ятати минулого, той не матиме майбутнього»  (ліцей с.Корделівка).

Виготовлення лепбуку «Шукаючи Європу, ми знайшли Україну» (ліцей с.Черепашинці).

Тематична виставка фотоматеріалів «Події в Україні в листопаді 2013 року та у лютому 2014 року очима молоді» (ліцей с.Сальник).

Інформаційні години: «Україна – територія гідності та свободи» (ліцей с.Сальник), «Україна – країна гідності та свободи», «Україна – країна нескорених» (ліцей №2 м.Калинівка).

Круглий стіл «Тільки тим історія належить, хто за неї бореться й живе» (ліцей с.Сальник); «Небесна сотня – ніколи не забудемо» (Ліцей №3 м.Калинівка).

Патріотичний флешмоб «З Україною в серці» (ліцей с.Глинськ), «Я бажаю Україні…»(ліцей с.Уладівське), «Навіки слава Україні, Героям слава на віки!» (ліцей с.Дружелюбівка)

Створення відеофільму «Ми гідні громадяни України» (ліцей №2 м.Калинівка).

Арт – квест «В Україні європейський вибір» (ліцей с.Черепашинці).

Перегляд відео «Небесна Сотня. Зима , що нас змінила» (ліцей с.Черепашинці, ліцей №2 м.Калинівка); «21 листопада – День Гідності та Свободи», презентація «Україна – країна нескорених» (ліцей с.Уладівське), перегляд документального фільму Сергія Лозниці «Майдан»  (ліцей с.Дружелюбівка), відео презентація на тему: «Річниця Революції Гідності» (ліцей с.Корделівка).

Виставка дитячих малюнків « Я славлю свою рідну Україну» (ліцей с.Дружелюбівка).



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень