A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

У Калинівській громаді змінилася сторінка електронної черги до дитячих садків

Дата: 21.10.2021 15:32
Кількість переглядів: 316

Батькам, які зареєструвалися в електронну чергу до дитячого садка на старому сайті доведеться перереєструватися на нову сторінку.

Це пов’язано з тим, що вже кілька місяців на сайті міської ради діє нова сторінка електронної черги до дитячих садків. Але розробники старої сторінки, які її обслуговують, старої сторінки не закрили. Тому є молоді сім’ї, які помилково зареєструвалися на старій сторінці.  У міської ради немає технічної можливості зайти в базу даних та перенести списки, тому прохання до батьків перереєструватися на новій сторінці. В м. Калинівка немає проблем із місцями до дитячих садків, тому усі малюки, батьки яких зареєструються на новій сторінці, будуть відвідувати дошкільні заклади. Місць вистачить на всіх.

Стара сторінка електронної черги до дитячих садків знаходиться за посиланням Стара сторінка, якщо ви зареєстрували на ній свого сина чи доньку впродовж тижня перереєструйтеся на новій сторінці на сайті Калинівської міської ради Нова сторінка. За тиждень стару сторінку анулюють й уся інформація буде недоступна для відділу освіти.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень