A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Конкурс на зайняття вакантної посади директора ліцею с.Черепашинці Калинівської міської ради Вінницької області

Дата: 11.10.2021 15:37
Кількість переглядів: 227

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу  на зайняття вакантної посади директора ліцею с. Черепашинці Калинівської міської ради Вінницької області

Відділ освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради оголошує конкурс на зайняття вакантної посади директора ліцею с.Черепашинці Калинівської міської ради Вінницької області

Конкурс проводиться відповідно до Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, що перебуває у комунальній власності Калинівської міської територіальної громади, затвердженого рішенням 5 сесії Калинівської міської ради 8 скликання від 25 березня 2021 року № 680.

Повна назва навчального закладу: Ліцей с.Черепашинці Калинівської міської ради Вінницької області.

Місце знаходження навчального закладу: 22443, Вінницька обл.., Хмільницький район, с.Черепашинці, вул.Шкільна, 6.

Найменування посади: директор ліцею с. Черепашинці Калинівської міської ради Вінницької області.
Умови оплати праці: відповідно до вимог наказу Міністерства освіти і науки України від 26 вересня 2005 року № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 року № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти, затвердженої наказом Міністерства освіти України від 15 квітня 1993 року № 102.

Керівником закладу освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра та стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту».

Для участі у конкурсі кандидат у визначений термін подає такі документи:

  • заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • копія паспорта громадянина України;
  • копія документа про вищу освіту (з додатком, що є невід’ємною його частиною) не нижче ступеня магістра(спеціаліста);
  • документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
  • копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на момент їх подання;
  • довідку про відсутність судимості;
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

Оригінали паспорту, ідентифікаційного коду та диплому про освіту пред’являються кандидатами при поданні документів.

Особа, яка подає документи, несе персональну відповідальність за достовірність поданих документів та інформації.

Уповноважена особа приймає документи за описом, копію якого надає особі, яка їх подає.

Особи, які не відповідають кваліфікаційним вимогам, а також ті, які не подали повного пакету документів, до конкурсного відбору не допускаються. Визначені у цьому пункті документи кандидат подає особисто (або подає уповноважена згідно з довіреністю особа) до конкурсної комісії протягом  30 днів з дати оприлюднення оголошення про проведення конкурсу.

Кінцевий термін подання документів: 10 листопада  2021 року до 17:00 год.

Місце подання документів: 22400, Вінницька обл., м. Калинівка, вул.В.Нестерчука, 47, Відділ освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради, І поверх.

Дата, місце початку проведення конкурсного відбору: 22400, Вінницька обл., м. Калинівка, вул. В. Нестерчука, 19; актова зала Калинівської міської ради, 18 листопада  2021 року  о 09:00 год.

Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:

  • перевірки законодавства у сфері загальної середньої освіти, зокрема Закону України «Про освіту», Закону України «Про повну загальну середню освіту» та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти;
  • перевірки професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання;
  • публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти (на 2 роки – для осіб, які раніше не обіймали посаду керівника закладу освіти та на 6 років – для осіб, які раніше обіймали посаду керівника закладу освіти), на посаду керівника якого оголошено конкурс, що повинен містити пропозиції щодо матеріально-технічного забезпечення, фінансово-господарської діяльності, енергоефективності, освітнього процесу в закладі освіти тощо, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

Форма перевірки знання законодавства: письмове тестування.

Перелік питань і зразок ситуаційного завдання та критерії оцінювання тестувань і завдань додаються.

Особа, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі: Гаврилюк Олена Миколаївна, юрист відділу освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради; 22400, Вінницька обл., м.Калинівка, вул.В.Нестерчука, 47, Відділ освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради, I  поверх .

Перелік питань і зразок ситуаційного завдання та критерії оцінювання тестувань


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень