A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

У Радівці завершили роботи з благоустрою території біля дитячого садка

Дата: 14.12.2021 11:48
Кількість переглядів: 127

На Андрія радівські дошкільнята та працівники дошкільного закладу випробували нове тротуарне покриття, яке з’явилося на прилеглій території дитячого садка.

-Тривалий час центральний вхід до дитячого садка був закритим через ремонтні роботи, - розповідає виконуючий обов’язки старости Радівського старостинського округу Валерій Пачевський. – А сьогодні ми вже відкрили центральний вхід й діти пройшлися по оновленому подвір’ї.

За словами Валерія Пачевського, у 2019 році Радівська сільська рада взяла участь в обласному конкурсі  і здобула перемогу із проєктом, який передбачав реконструкцію частини прилеглої території біля дитячого садка. Проєкт був успішно реалізований. А вже на наступний рік з новою перемогою в обласному конкурсі проєктів, мали завершити розпочату справу. Однак коштів з обласного бюджету не виділили і роботи призупинили.

-Я та депутат міської ради Анатолій Пачевський звернулися до міського голови з проханням допомогти нам і міський голова пішов нам на зустріч, - продовжує Валерій Пачевський. – Під час робіт з'ясувалося, що частина перекриття біля центрального входу перебуває в аварійному стані, тому довелося і його поремонтувати. Допомагало із харчуванням працівників та придбанням цементу й ПП «Радівське», яким керують Валентин та Ігор Пачевські.

Спільними зусиллями у Радівці відремонтували центральний вхід у дитячий садок та поклали ще 152 м2 тротуарної плитки.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень