A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Опорний навчальний заклад с.Корделівка отримав новий сучасний кабінет біології в рамках Державної програми «Спроможна школа для кращих результатів»

Дата: 17.12.2021 21:04
Кількість переглядів: 188

Творчою групою у складі головного спеціаліста відділу освіти Ференця С.А., заступника директора опорного закладу Мазур І.С. та заступника директора ліцею с. Бережани Роїк І.Б. було написано проект «Створення нового мотивуючого освітнього простору в кабінеті біології» в рамках реалізації Державної програми «Спроможна школа для кращих результатів», який здобув перемогу у своїй номінації.

В рамках проекту школа отримала інтерактивну дошку, лазерний багатофункціональний пристрій, мультимедійний проектор, 21 планшет, 4 цифрових мікроскопа з можливістю фотографувати та експортувати результати на ПК, 4 комплекти мікропрепаратів для проведення лабораторних робіт з біології, 4 тренажери серцево-легеневої реанімації на суму 321500 грн.

Для повноцінного функціонування кабінету міським бюджетом було виділено 40 тис.грн на придбання будівельних матеріалів для капітального ремонту класної кімнати, здійснено заміну радіаторів на суму 10 тис 300 грн, придбано жалюзі на суму 7,5 тис, закуплено меблі на 50 тис. грн.. Кабінет підключений до мережі Інтернет, що дасть змогу проводити уроки на відповідно до сучасних вимог їх проведення. Довершену естетичну картину у класі завершила художниця Зубко Т.В..

За рахунок спонсорських коштів придбані стенди ( 3700 грн).

Школа дякує міському голові Поліщуку В.К., начальнику фінансового відділу Гаврилюк Н.Л., начальнику відділу освіти Фурман Г.В., головному бухгалтеру відділу освіти Тишкевич Л.А., головному економісту відділу освіти Дзюбенко А.І., юристам відділу освіти Гаврилюк О.М., Казмірук О.М., інженерам Кординалу С.А., Козаку Ф.А..

Ми вдячні спонсорській допомозі під час ремонтних робіт у класі. Нам допомагали ДГ «Корделівське» на чолі з Браніцьким Олександром Миколайовичем, ФГ Сірої Оксани Володимирівни, приватним підприємця: Мостовому Станіславу, Новаку Олександру.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень