A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Два ліцеї Калинівської громади отримають набори роботехніки та по ноутбуку

Дата: 29.12.2021 08:48
Кількість переглядів: 111

Визначили переможців обласного конкурсу для закладів освіти в рамках проєкту «Технологічне Майбутнє Вінниччини. Навчання школярів області основам робототехніки, програмування та інноваційного підприємництва». Серед 50 переможців конкурсу – два навчальні заклади Калинівської громади - Ліцей № 2 Калинівської міської ради та опорний заклад загальної середньої освіти - ліцей з дошкільним підрозділом І-ІІІ ступенів с. Корделівка Калинівської міської територіальної громади.

Школи-переможці отримують у користування по 10 комплектів з робототехніки для учнів та по 1 ноутбуку, доступ до навчальних програм з основ робототехніки, програмування, розробки web-сайтів та мобільних додатків.

Також учні шкіл-переможців зможуть підвищити рівень компетентності з розмовної англійської мови.
Наступним кроком реалізації проєкту буде проведення навчальних семінарів для вчителів шкіл-переможців, на яких вони зможуть підвищити кваліфікацію з основ робототехніки, програмування, створення сайтів та мобільних додатків.

Проєкт «Технологічне Майбутнє Вінниччини. Навчання школярів області основам робототехніки, програмування та інноваційного підприємництва» реалізується в рамках виконання Угоди з Європейським Союзом про фінансування Програми підтримки секторальної політики – Підтримка регіональної політики України.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень