A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

В опорному навчальному закладі в Корделівці розпочали ремонтувати ще два кабінети

Дата: 31.12.2021 11:12
Кількість переглядів: 126

В останні дні 2021 року в опорному закладі загальної середньої освіти с.Корделівка не лише підбивають підсумки минулого року, а й приступили до нових робіт. Тут розпочали ремонт двох класних кімнат – кабінету «Захисту України» та кабінету «Олімпійської історії».

-Міська рада виділила нам кошти, за які ми вже придбали будівельні матеріали, нові меблі, замовили двері та замінили на енергоощадні сім вікон. З початку нового року ми власними силами приступаємо до ремонтних робіт, - розповідає директорка навчального закладу Оксана Смук.- Наші учні неодноразово ставали переможцями дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура», спортивних змагань. Маємо сильну спортивну базу. Тому ми спланували ремонт ще двох класних кімнат, щоб теоретичні і практичні знання школярі отримували у належних умовах. До речі, кабінет «Олімпійської історії» - єдиний на всю нашу Калинівську громаду, більше такого немає в жодному навчальному закладі.

За останній рік у навчальному закладі сталося багато змін. Тут облаштували нові внутрішні вбиральні, відремонтували дах на навчальному корпусі, отримали сучасний кабінет біології, під'єднали до Інтернету класи біології та математики, здобули перемогу в територіальному конкурсі «Комфортні громади» й проєкт навчального закладу «Спортивний майданчик – територія здоров’я!» подали на обласний етап  конкурсу. Також цьогоріч навчальний заклад отримав нового автобуса, 50 тисяч гривень на озеленення території,  4 ноутбуки в рамках національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю» від Міністерства освіти та науки України. А також має отримати 10 комплектів з робототехніки для учнів та  1 ноутбука для вчителя за перемогу в  обласному конкурсі для закладів освіти в рамках проєкту «Технологічне Майбутнє Вінниччини. Навчання школярів області основам робототехніки, програмування та інноваційного підприємництва».

-Ми щиро вдячні міській раді та Калинівському міському голові за підтримку наших починань, розуміння та допомогу, - продовжує Оксана Смук. - Ми маємо ще багато задумів та планів на новий 2022 рік. Сподіваємося, що з такою підтримкою і їх ми зможемо втілити у життя.

У класних кімнатах вже замінили вікна та підготували їх до ремонтних робіт

За останній рік у навчальному закладі сталося багато змін


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень