A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Проєкт Калинівської міської ради реалізовуватимуть коштом Державного фонду регіонального розвитку

Дата: 11.01.2022 15:40
Кількість переглядів: 213

11 січня відбулося засідання регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проєктів регіонального розвитку, що будуть реалізуватись коштом Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) у 2022 році.

За результатами обговорення, комісія сформувала узагальнений перелік проєктів регіонального розвитку на доведений обсяг фінансування з ДФРР з урахуванням нових проєктів, які оцінені за відповідними технічними завданнями.

До переліку включили 8 перехідних об’єктів з минулих років, а також 6 нових проєктів, серед яких будівництво корпусу закладу дошкільної освіти «Сонечко» у Павлівці.

-Павлівка – велике та перспективне село у якому проживає багато молодих сімей. Будівництво нового корпусу дошкільного закладу – це потреба часу, адже місць у дитячому садку бракує і не всі діти можуть відвідувати дитячий садок. Тому ми підготували проєкт та подали його на розгляд комісії і раді з того, що наш проєкт увійшов до переліку проєктів, - зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук.

Попереду – затвердження вінницьких об’єктів на комісії Мінреогіону


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень