A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Небезпечні ігри в соціальних мережах: як уберегти дітей?

Дата: 19.01.2022 08:51
Кількість переглядів: 148

18 січня 2022 року фахівцями центру професійного розвитку педагогічних працівників Калинівської міської ради проведено вебінар для заступників директорів ЗЗСО з виховної роботи на тему «Небезпечні ігри в соціальних мережах: як уберегти дітей?».

Метою заходу є посилення соціально-виховної роботи в закладах освіти у напрямку запобігання потрапляння здобувачів освіти в соціально-небезпечні ігри, які розповсюджуються через Інтернет. Консультантом ЦПРПП Надією Щьовою надано інформацію учасникам зустрічі про тривожні сигнали, маркери, які вказують на те, що дитина потрапила в небезпечну ситуацію пов’язану із соціальними мережами чи небезпечними челенджами, та основні стратегії допомоги дитині. Психологом ЦПРПП Андрієм Андрейком приділена значна увага рекомендаціям для вчителів з проведення профілактичних та інформаційних заходів щодо компетентностей безпечної поведінки дітей в цифровому середовищі.

Також підготовлені методичні матеріали, які можуть використовувати педагогічні працівники в процесі проведення профілактичних та інформаційних заходів на виховних годинах та батьківських зборах.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень