A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Відбулось засідання професійної спільноти працівників психологічної служби закладів освіти

Дата: 21.01.2022 12:47
Кількість переглядів: 115

20 січня 2022 року в актовій залі відділу освіти, молоді та спорту Андрій Андрейко, психолог центру професійного розвитку педагогічних працівників Калинівської міської ради, провів семінар-практикум для практичних психологів і соціальних педагогів закладів освіти.

Тема зібрання:«Методи і прийоми роботи із здобувачами освіти для розвитку творчого потенціалу». Метою заходу є становлення фахової компетенції та обміну досвідом роботи між працівниками психологічної служби.

В ході семінару працівники психологічної служби закладів освіти громади ділились досвідом:

  • Хорєва Є.Г., соціальний педагог ліцею с. Павлівка – «Застосування «Карт друдлів» у розвитку творчого мислення та тест «Коло» для діагностики творчих здібностей у дитини»;
  • Гнатюк Н.В., практичний психолог ліцею №3 м. Калинівка – «Вправа «Створення моделі творчої особистості», вправа «Допиши казку»»;
  • Довгополюк Ю.А., практичний психолог ЗДО с. Павлівка– «ВикористанняГри «Куб» та «Німий театр» у розвитку творчих здібностей здобувача освіти»;
  • Семенюк О.В., практичний психолог ліцею с. Павлівка – «Настільна гра «Встигни за 10 секунд». Розвиток творчих здібностей у здобувачів освіти».

В другій частині семінару Андрейко А.В., психолог ЦПР ПП, і Харченко О.С., практичний психолог ОЗ ЗСО –ліцей ЗДО с. Корделівка, висвітлювали питання щодо типології освітніх труднощів дітей з ООП та рівнів підтримки в освітньому процесі.

І на завершення зустрічі, фахівцям, які навчалися в ЦПР ПП на координаторів шкільних служб розвязання конфліктів, урочисто вручені свідоцтва.

Зустріч пройшла у творчій, позитивній та невимушеній атмосфері.

          


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень