A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

У Корделівці завершують ремонт двох навчальних класів

Дата: 03.02.2022 17:13
Кількість переглядів: 158

Тривають ремонтні роботи в опорному закладі загальної середньої освіти с.Корделівка. Тут завершують капітальний ремонт двох класних кімнат – кабінету «Захисту України» та кабінету «Олімпійської історії».

Міська рада виділила кошти для навчального закладу на придбання будівельних матеріалів, нових меблів, дверей та на заміну на енергоощадні сім вікон. Працівники навчального закладу також долучилися до реалізації даного проєкту та власними силами виконують ремонтні роботи.

-Сьогодні у кабінетах встановлюють нові двері, - каже директорка опорного закладу загальної середньої освіти с.Корделівка Оксана Смук. – Більший обсяг робіт ми вже зробили. Також вже закупили нові меблі. За кошти спонсорів придбали нові стенди. Тішить те, що є співпраця із міською владою, працівниками школи і спонсорами, які разом роблять гарну справу. Вже зовсім скоро ми матимемо єдиний в області кабінет «Олімпійської історії». Та і кабінет «Захисту України» також буде сучасним та креативним. Окрім самого кабінету тут облаштуємо зброярню. Плануємо придбати для кабінету оптичний тир. Це питання ми попередньо вже обговорили із міським головою і він погодився із тим, що таке сучасне оснащення дасть змогу покращити рівень підготовки школярів.

Вихованці Корделівської загальноосвітньої школи неодноразово ставали переможцями та призерами спортивних та військово-патріотичних змагань. Нові навчальні класи, які з’являться у навчальному закладі, стимулюватимуть школярів до ще кращих результатів.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень