A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Нові внутрішні вбиральні, відремонтований коридор: у ліцеї№2 м.Калинівки тривають ремонтні роботи

Дата: 03.02.2022 17:17
Кількість переглядів: 162

Попри зимову пору року, у початковій школі ліцею №2 м.Калинівки – спекотно. Адже тут у повному розпалі ремонтні роботи. Як тільки працівники будівельних бригад закінчили облаштовувати внутрішні вбиральні, так відразу ж взялися до нових робіт.

-Облаштування внутрішніх вбиралень початкової школи нашого ліцею було нагальною потребою, а не тільки вимогою Санітарного регламенту. Необхідно було не тільки створити комфортні щодо етики гігієни умови для дітей, а й провести повну заміну системи водовідведення, яка вийшла з ладу і протікала. Такі масштабні роботи важко виконати швидко, тому ремонт внутрішніх вбиралень початкової школи вимагав значних і людських, і фінансових, і часових ресурсів, - каже директорка навчального закладу Світлана Гетьман. - Колектив, батьки і, головне, учні ліцею щиро вдячні всім, хто долучився до цієї доброї справи – міській раді, приватному підприємцю Роману Вовку, керівнику комунального підприємства Віталію Шатову, батькам, працівникам школи, а також залученим майстрам будівельної справи за те, що сьогодні в закладі готові до функціонування дві нові, сучасні вбиральні, з якісним ремонтом, новою сучасною сантехнікою, бойлерами для теплої води, сушками для рук, металопластиковими конструкціями.

Натхнені такими змінами працівники ліцею вирішили самотужки зробити ще й ремонт вбиральні для персоналу. Тому ремонтні роботи у початковій школі ліцею №2 продовжилися.

У внутрішніх вбиральнях на першому поверсі початкової школи встановлюють гіпсокартоні стелі, шпаклюють стіни, встановлюють нові умивальники, бойлери, сушки, відбувся тендер на виготовлення металопластикових дверей та туалетних перегородок.

Окрім цього, у навчальному закладі також оновлюють коридор та сходові марші й майданчики, встановлюють нові двері.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень