A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Відбувся вебінар "Створення дидактичних ігор в інтернет-середовищі"

Дата: 04.02.2022 15:39
Кількість переглядів: 137

«Створення дидактичних ігор в інтернет-середовищі» - такою була тема вебінару, яка стає особливо актуальною у час організації навчання з використанням дистанційних технологій. Зустріч була проведена центром професійного розвитку з педагогічними працівниками громади 3 лютого 2022 року. Участь взяли близько 70 учителів громади.

Використання завдань у ігровій формі завжди подобалися учням. Завдяки збільшенню досяжності до різних технічних пристроїв відбулось розширення можливостей щодо організації та створення дидактичних ігор. Тому педагоги мають володіти уміннями щодо роботи з різними інтернет-сервісами (генераторами завдань, ігор тощо).

Разом з консультантами центру Ольгою Коломієць та Оленою Крук учасники заходу познайомилися з середовищами для створення інтерактивних матеріалів, онлайн-інструментів, різних цікавих завдань, ребусів, кросвордів, колажів, квестів.

Підбірка простих у використанні, безкоштовних сервісів для візуалізації освітньої діяльності розташована на сайті центру у рубриці «Школи професійного розвитку/ІКТ».



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень