A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Круглий стіл за темою: «Співпраця Будинку дитячої творчості з педагогами-організаторами освітніх закладів та діяльність Школи Лідерів Калинівської громади»

Дата: 14.02.2022 11:33
Кількість переглядів: 123

З позитивним настроєм за ініціативою відділу освіти, молоді та спорту, Центру професійного розвитку педагогічних працівників та Будинку дитячої творчості відбувся круглий стіл за темою: «Співпраця Будинку дитячої творчості з педагогами-організаторами освітніх закладів та діяльність Школи Лідерів Калинівської громади». На першому зібранні по координуванню учнівського самоврядування в закладах освіти громади з вітальним словом виступила начальник відділу освіти, молоді та спорту Галина Фурман та побажала присутнім плідної співпраці педагогів та учнів в напрямку розвитку соціальної активності та лідерських якостей учнівської молоді, адже самоврядування школярів – необхідний компонент змісту сучасного виховання та самоствердження особистості.

За програмою зібрання виступила Лариса Власюк, консультант ЦПРПП, яка ознайомила педагогів-організаторів з чинним законодавством щодо діяльності органів учнівського самоврядування.
Людмила Рудик, педагог-організатор ліцею с. Корделівки, виступила з презентацією з досвіду учнівського самоврядування свого закладу, як невід’ємної частини освітнього процесу.

Людмила Гунько, заступник директора ліцею №1 м. Калинівки, провела цікаві тренінги засобами тімбілдінгу задля навчання присутніх мистецтву кращого пізнання один одного та ефективного взаємозв’язку.

По питаннях співпраці БДТ з педагогами-організаторами та старту діяльності Школи Лідерів виступила Олена Мусієнко, директорка БДТ. Учасники зібрання активно обговорили реалізацію проєктів БДТ в закладах освіти «Творчість кожній дитині», «З Україною в серці» та участі здобувачів освіти в запланованих марафонах, челенджах, конкурсах та флешмобах. Олена Мусієнко зауважила, що кожна зустріч, кожна учнівська ініціатива це запорука особистісного розвитку молоді нашої громади. Адже ми в змозі власними руками, гарними справами та добрим серцем будувати та змінювати наше життя на краще.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень