A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Калинівська міська рада придбала нові меблі для дошкільного закладу №1, що у Калинівці

Дата: 23.02.2022 15:08
Кількість переглядів: 243


 

Нові шафи на 250 місць, 30 стільчиків для музичної зали придбала Калинівська міська рада для дитячого садка №1, що знаходиться у Калинівці.

-Старі шафи встановили ще у вісімдесятих роках. З часом меблі втратили не лише привабливий вигляд, а й вийшли з ладу. Доводилося постійно ремонтувати дверцята та полиці у них. За всі роки існування дитячого садка ніхто жодного разу не міняв меблі. Лише в одній групі батьки проявили ініціативу та придбали нові меблі для своїх дітей, - розповідає завідувачка дошкільним навчальним закладом ясла-садок №1 м.Калинівка Віталіна Сапунова. – Ми дуже вдячні Калинівському міському голові Василю Кіндратовичу Поліщуку за сприяння у розв'язанні наших проблем. Тепер і батьки, і діти радіють змінам, які відбуваються у дитячому садку.

Нові меблі встановили в 11 групових кімнатах, а стільчики – у музичній залі. Також у планах міської ради утеплити дошкільний заклад, замінити покрівлю, відремонтувати та утеплити підлогу на першому поверсі й покращити ігрові майданчики на вулиці.

-Позитивні зміни мають відбутися не лише у цьому дитячому садку, а в усіх, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. – На жаль, наш бюджет не дозволяє змінити все і відразу, але поступово ми намагатимемось покращити матеріально-технічну базу усіх дошкільних закладів міста. На 18 позачерговій сесії  депутати міської ради спрямували 800 тисяч гривень на придбання постільної білизни для дошкільних закладів міста. За бюджетні кошти плануємо закупити рушники, покривала, подушки, ковдри, матраци, наматрацники, постільну білизну та халати для персоналу. Зараз ми проходимо усю процедуру закупівлі і вже найближчим часом постільну білизну завезуть в дитячі садки.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень