A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

15 день війни

Дата: 10.03.2022 15:56
Кількість переглядів: 127

15 день війни.

Працівники освітянської родини нашої громади неймовірні! З перших днів війни, з 24 лютого, всі заклади освіти нашої громади перетворилися на гарячі цехи, де готують страви для наших захисників. Це сніданки, обіди, вечері: борщі, супи, гарніри, котлети, бендерики, вареники, голубці, налисники, зрази, бутерброди, хліб, батони, пиріжки, печиво…

Окрім щоденного триразового харчування наших захисників, правоохоронців, членів тероборони, чергових на блокпостах наші працівники печуть сухе печиво, рогалики, терті пироги для військових, ліплять та заморожують вареники, голубці, котлети для швидкого приготування у разі потреби, роблять тисячі м’ясних та рибних консервів. Зустрічають, годують та надають можливість переночувати біженцям з території нашої України, де ведуться бої.

Сотні людей з дітьми по закладах плетуть маскувальні сітки.

До нашої освітянської родини долучилися й приватні заклади харчування, що також взяли на себе харчування людей, які захищають нас та нашу землю.

Хочеться сказати всім найщиріші слова вдячності, адже ми працюємо всі разом, у тісній співпраці з міською радою, з жителями нашої громади, зі старостами, з приватними підприємцями, керівниками господарств, волонтерами.

В єднанні – сила! Адже саме об’єднавшись ми здатні подолати будь-яку біду.

Слава ЗСУ! Слава Україні! Перемога за нами!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень