A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

«Інтернет - для кожного учня та вчителя!» - проєкт, який успішно реалізували Корделівському ліцеї

Дата: 10.04.2023 15:48
Кількість переглядів: 58

Корделівському ліцеї завершили реалізовувати масштабний проєкт «Інтернет - для кожного учня та вчителя!»: у ліцеї побудували мережі Ethernet і WI-FI, що дозволило охопити усі площі навчального.

-Це була моя мрія та ідея, яку підтримав увесь колектив, - каже очільниця  закладу освіти Оксана Смук. - Знаємо, що самі б не впорались. Жодна школа громади на сьогодні не має такої мережі. Такий результат - спільні зусилля багатьох людей, які намагаються зробити цей світ кращим. У реалізації проєкту нам допомогли Калинівська міська рада, відділ освіти, ЮНІСЕФ та працівники компанії «ТВІН».

На початковому етапі працівники ліцею за кошти, які виділила Калинівська міська рада, закупили обладнання для проводового інтернету до кожної кімнати закладу освіти. Але це не було кінцевою метою. У межах ініціативи «Спільно до навчання» 1000 опорних шкіл України, в тому числі й ліцей с.Корделівки, отримали по 3000 доларів у гривневому еквіваленті для підтримки освітнього процесу, для організації безперервного навчання дітей у цьому навчальному році. За рішенням колективу кошти від ЮНІСЕФ використали для цілковитого завершення ідеї - охопити площі школи мережею WI-Fl. Спільні зусилля були успішними й тепер в кожному куточку навчального закладу є покриття, що дозволяє впроваджувати інноваційні рішення в освітній процес.

На жаль, у багатьох закладах освіти доступ до мережі є в лише в кабінеті інформатики. А цього, як показує сьогодення, недостатньо. Зрештою, уроки потрібно проводити всім, а це просто незручно робити з одного кабінету. Набагато зручніше, коли необхідна техніка та підключення до мережі є у всіх класах. І в цьому пересвідчуються вчителі та учні Корделівського ліцею.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень