A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Завершено ремонтні роботи чергового укриття для дошкільнят у місті Калинівка

Дата: 03.05.2023 11:05
Кількість переглядів: 80

Коштом місцевого бюджету завершили капітальний ремонт тимчасового укриття у закладі дошкільної освіти №1 м. Калинівки, де темний підвал з голими сірими стінами перетворився на місце фізичної й емоційної безпеки для малечі. 

 

  • Будівельні матеріали придбали за бюджетні кошти, а всі роботи виконували господарським методом. - розповідає директорка закладу дошкільної освіти Віталіна Сапунова. – Щира подяка батькам, працівникам та всім, хто брав участь у будівництві укриття.

 

Спільними зусиллями працівників закладу та батьків маленьких вихованців роботи з  поглиблення укриття, бетонування підлоги та прокладання гумової плитки  було проведено максимально швидко та якісно. Наразі в приміщенні є все необхідне для безпечного перебування дошкільнят, в тому числі і внутрішні вбиральні.

 

  • На жаль, сигнали повітряної тривоги продовжують лунати. Тому щораз спускаємось в укриття. - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. –  А оскільки безпека дітей - для нас понад усе,  то першочерговим завданням стоїть забезпечення усіх закладів освіти, там де це можливо технічно, тимчасовими укриттями.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень