A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Квіти перемоги: стартував благодійний проєкт для українських шкіл

Дата: 08.05.2023 09:11
Кількість переглядів: 45

20 квітня розпочався другий етап Всеукраїнського соціального проєкту для дітей з озеленення українських шкіл Flowers4school. Його мета — перетворити кожну школу на квітучий парк, де діти вивчатимуть природу та відновлюватимуть ментальне здоровʼя. Організатори благодійної ініціативи планують висадити по 10 тисяч тюльпанів у кожній школі України.

 

За перший етап проєкту, у 2022 році, закуплено понад 5 млн цибулин весняних квітів, які висаджені у 10 082 навчальних закладах. До озеленення шкіл долучилися громади 119 районів із 24 областей. 

 

Важливість проєкту

Проєкт “Квіти для школи” має не лише естетичну цінність, а й важливу освітньо-психологічну роль, адже висаджування рослин і догляд за ними позитивно впливає на психічний стан, знижуючи рівень стресу в дітей різного віку. Такий метод, наприклад, інтегрований у шкільну систему Нідерландів і дає гарні результати. 

Особливо запрошуємо до співпраці вчителів. Як провідники всього нового й прогресивного, як люди, що несуть світло й знання, ви можете стати амбасадорами проєкту “Квіти для школи”, аби разом з нами творити для учнів щасливе дитинство.

 

Як кожній школі зібрати 10 тис. тюльпанів?
 

  1. Перейдіть на сайт Flowers4school за лінком https://flowers4school.com/.
  2. Натисніть кнопку “знайти школу”.
    У полі пошуку знайдіть свою школу і натисність “Підтримати”. 10 гривень внеску = 1 цибулина.
  3. Щоб швидше зібрати кошти на 10 000 цибулин для своєї школи, натисніть “Про школу” і скопіюйте посилання на цю сторінку.

    Приклад посилання:

    https://flowers4school.com/kramatorska-gimnaziya-№13-kramatorskoї-miskoї-radi-doneczkoї-oblasti/ 
  1. Поділіться посиланням на свою школу в соцмережах школи, вчителів, спільних групах випускників, батьківських комітетів та ін., щоб якнайбільше людей підтримали вашу школу і ви досягнули цілі. 

Увага: Заохочуйте всіх брати участь у цій ініціативі й переказувати кошти не лише на свій навчальний заклад, а й загалом на школи України, адже діти у прифронтових і щойно звільнених територіях як ніхто потребують краси й нашої турботи.

 

Обов’язково прочитайте всю додаткову інформацію про проєкт тут -
https://flowers4school.com/questions-and-answers/

Контактна пошта для зв`язку: school@flowers4school.com


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень