A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Ми вдома – в Україні

Дата: 15.08.2023 20:02
Кількість переглядів: 45

Від 31 липня у Калинівській міській територіальній громаді, в рамках реалізації швейцарсько-українського проєкту DESIDE - «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» працює літній клуб DECIDE Summer Clubs 2023  «Ми вдома – в Україні». З 31 липня по 11 серпня літній клуб працював у ліцеї № 2 Калинівської міської ради, в якому мали можливість відпочити та оздоровитися 70 школярів 6-11 класів. З 14 серпня літній клуб розпочав свою роботу в ліцеї № 1 Калинівської міської ради, який відвідують 50 учнів 5-7 класів.

Обов’язковими елементами DECIDE Summer Clubs 2023 «Ми вдома - в Україні» стала освіта для демократичного громадянства та освіта з прав людини, а також медіаграмотність та безпека, надання психологічної підтримки через активності по арттерапії,  ігри і квести з історії нашої громади, спортивні ігри та вправи, квести щодо здорового харчування та здорового способу життя.

Всі педагоги, які працювали та працюють у літніх клубах пройшли 5-денне онлайн навчання.

Команда швейцарсько-українського проєкту DESIDE - «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» надала комплекти обладнання: книжки, настільні ігри, товари для творчості, пазли, канцелярські товари, спортивний інвентар, меблі для облаштування простору на відкритому повітрі. 

Реалізація даного проєкту відбувається за співучасті громади. Завдяки підтримці Калинівської міської ради та депутатського корпусу у літніх клубах для дітей організовано безкоштовне харчування.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень