A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Конференція педагогічних працівників 2023

Дата: 25.08.2023 15:02
Кількість переглядів: 83

25 серпня, напередодні нового навчального року, відбулася щорічна конференція педагогічних працівників, у якій взяв участь Калинівський міський Василь Кіндратович Поліщук.

Голова громади подякував освітянам за роботу та привітав з початком нового навчального року.

У Калинівській громаді уже традиційно, третій рік поспіль, вручається грошова винагорода випускникам, які склали національний мультипредметний тест на 200 балів.  Це:

Білогруд Марія Сергіївна – ліцей с. Черепашинці Калинівської міської ради Вінницької області.

Восковнюк Віктор Олександрович – ліцей № 2 Калинівської міської ради Вінницької області.

Літвак Вікторія Сергіївна – ліцей № 2 Калинівської міської ради Вінницької області.

Фалатюк Анастасія Вадимівна  – ліцей № 1 Калинівської міської ради Вінницької області.

Перед початком свого виступу начальник відділу освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради Галина Фурман разом з міським головою привітали чотирьох випускників, які своєю наполегливою працею, своїми досягненнями прославляють нашу громаду та вручили премію у сумі 5 000 гривень.

На конференції освітяни громади підвели підсумки роботи у минулому навчальному році, обговорили аспекти впровадження якісних освітніх послуг в закладах освіти, окреслили перспективи і завдань на новий 2023/2024 навчальний рік.

За підготовку закладів до нового 2023-2024 навчального року Подяками відділу освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради були відзначені колективи закладів освіти, Грамотами – керівники закладів освіти. Також Грамотами були відзначені керівники закладів загальної середньої освіти, в яких працювали літі оздоровчі пришкільні табори, а також керівники літніх клубів «Ми вдома – в Україні», які працювали у двох закладах громади.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень