A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?»

Дата: 10.10.2023 17:03
Кількість переглядів: 77

За ініціативи першої леді Олени Зеленської в Україні стартувала Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?»: інструменти для самодопомоги та підтримки інших.

Ментальне здоров’я є важливою складовою психофізичного розвитку здобувачів освіти, що поєднує здоровий дух, гарне фізичне самопочуття та психіку людини із соціальним складником.

З метою підвищення рівня обізнаності щодо проблем психічного здоров’я 10 жовтня в закладах загальної середньої освіти пройшов День ментального здоров’я. Педагоги проводили інвенти у форматі флешмобів, челенджів, «психологічних хвилинок», творчі вправи та креативні ігри, психологічні інтерактивні заняття, тренінги, спортивні та мистецькі заходи з метою створення психологічного комфорту у дитячих та педагогічних колективах. Заклади освіти забезпечили оформлення стендів та розміщення на них інформації про Всеукраїнську програму «Ти як?» та Всесвітній день психічного здоров’я для учнів, батьків, педагогічних працівників із зазначенням ресурсів та контактів для підтримки учасників освітнього процесу у разі потреби.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень