A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Першого березня відбулася презентація занять у рамках міні-проекту "Про емоції"

Дата: 15.03.2024 14:44
Кількість переглядів: 138

Першого березня відбулася презентація занять у рамках міні-проекту "Про емоції", який створили троє дівчат з Калинівщини.

“Про емоції” це проект підлітків для підлітків, який має на меті збільшити обізнаність калинівської молоді 15–17 років у сфері емоційного інтелекту.

За допомогою психологині дівчата хочуть донести корисну інформацію про важливість емоційного інтелекту, як впливають емоції на стан та життя людини та донести своїм одноліткам те, що будь–яка емоція це нормально.

Також, своїм прикладом, вони хочуть надихнути нашу молодь до змін і створення та реалізації їхніх власних проектів.

На презентаційному занятті дівчата розповіли про себе, про свій проект, а також залучили психологиню, яка розповіла про емоційний інтелект та провела вправу "Намалюй свій емоційний стан у вигляді погоди", під час якої молодь змогла познайомитися ближче один з одним та поділитись своїми переживаннями.

Важливо: Ця публікація була створена в межах програми UPSHIFT, яку у Вінницькій області реалізує ГО "ВільнОсвіта", за підтримки ЮНІСЕФ та уряду Японії. ЇЇ зміст є відповідальністю учасників програми UPSHIFT та не обов'язково відображає позицію ЮНІСЕФ та уряду Японії.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень