A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Семінар директорів закладів освіти Вінницької області , які є учасниками інноваційного проєкту всеукраїнського рівня з питання реалізації Державного стандарту базової середньої освіти

Дата: 02.05.2024 12:19
Кількість переглядів: 88

  Учитель  -  це та професія, де самоосвіта та розвиток ніколи не втрачають своєї актуальності. Протягом  2023/2024 навчальний рік  наші педагоги  брали участь у багатьох заходах з обміну досвідом та виступали їх організаторами.  

  Вчора, 01 травня 2024 року, за ініціативи  комунального закладу вищої освіти «Вінницької  академії безперервної освіти»,  у  Калинівському  ліцеї  № 2  відбувся семінар   директорів  закладів освіти Вінницької області , які є  учасниками інноваційного проєкту всеукраїнського рівня  з питання реалізації Державного стандарту базової середньої освіти .

   Тема «Азимути управлінської діяльності: зміна кутів у парадигмі партнерства»  розкривалася  на різних локація  та у різних формах . Учасники заходу  заслухали  презентацію закладу від директорки Світлани Гетьман, взяли участь  у колі спілкування за методикою ранкової зустрічі (заступник директора з навчально-виховної роботи Тетяна Безугла) ,  роботі offerroom «Партнерство як основна форма корпоративної культури»  (заступник директора з виховної роботи Наталя Панасюк , педагогічні працівники закладу Катерина Бадовська, Леся Бенкич) та projectroom «Реалізація освітніх проєктів всеукраїнського та міжнародного рівня» (педагогічні працівники  Вікторія Таліманчук, Марина Сучак, Анна Слободянюк, Кирило Шумаков, Леся Бенкич, Ганна Дешева та  Дмитро Пачевський), стали практичними учасниками artroom «Розкриття внутрішнього потенціалу через творчу взаємодію в неформальних спільнотах»  (педагогиня  Вікторія Даценко,  учні закладу та  мама Ірина Комендяк) .

  У другій частині заходу учасники відвідали   researchroom  «Траєкторія розвитку  учнів пілотних класів: від успішної адаптації до усвідомленого професійного вибору» (психолог  Наталя Лашевич, педагоги Оксана Свистун, Олена Дишкант, Катерина Бадовська, Інна Дичук, Наталя та Ігор Гук-Сатайкіни )  та фрагмент педагогічної ради  «Впровадження інструментів внутрішнього оцінювання» (директор Світлана Гетьман, заступник директора Інна Мовчан).

  Дякуємо усім, хто долучився до організації, підготовки  та роботи обласного семінару. А це і адміністрація закладу, і чисельний педагогічний, учнівський та батьківський  колективи, і технічний персонал закладу. У кожному запропонованому для гостей заході, підготовленій  до роботи класній кімнаті, виставковій локації  відчувалася ваша відданість освітянській справі, ваша креативність, відповідальність та працелюбність. Проведений захід - це представлення нашої  системи освіти у громаді, нашого освітянського запалу та креативності, наших досягнень та результатів. Дякуємо за прийнятий виклик та докладені  сили, творчість та час для його реалізації.

  Нехай усі ваші починання  легко реалізовуються у задумані справи та мають гарний результат. Міцного здоров’я та  найшвидшої Перемоги.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень