A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

І етап турніру дружин юних рятувальників-пожежних на рівні територіальних громад

Дата: 07.05.2024 16:19
Кількість переглядів: 192

07 травня у актовому залі будинку культури м. Калинівки відбувся І етап турніру дружин юних рятувальників-пожежних на рівні територіальних громад, в якому змагались 2 команди, а саме: «Байрактар» з ліцею №1 Калинівської міської ради та  «Вартові безпеки» ліцею с. Іванів Іванівської сільської ради.

Турнір проводиться з метою навчання учнів закладів загальної середньої освіти правилам безпечної поведінки, формування в учнівської молоді поваги до професії рятувальника, залучення її до вивчення історії пожежно-рятувальної справи та популяризації серед дітей і молоді здорового способу життя.

Учасники демонстрували свої навички, знання, змагаючись у конкурсах «Візитівка», «Огляд театралізованих міні-вистав на тематику безпеки життєдіяльності», «В пріоритеті - безпека», «Плакати на соціальну тематику».

Наприкінці заходу журі підвели підсумки змагань. Перше місце посіла команда «Байрактар» з ліцею №1 Калинівської міської ради, яка братиме участь у районому етапі турніру дружин юних рятувальників-пожежних, що проходитиме  16 травня 2024 року на базі Калинівського технологічного коледжу.

Щиро вітаємо команду нашого ліцею з перемогою,  бажаємо усім міцності й бадьорості духу,  нових досягнень та перемог!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень