A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Новини

Про проведення підготовчих курсів зі стипендійним забезпеченням для молоді з тимчасово окупованих територій та лінії зіткнення

      За ініціативи Президента України, 03 липня 2020 року Верховною Радою України внесено зміни до Закону України “Про вищу освіту”, якими, зокрема, встановлено, що особи, місцем проживання яких є тимчасово окуповані території окремих районів Донецької та Луганської областей, територія населених пунктів на лінії зіткнення, тимчасово окупована територія Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, можуть за бажанням разово скористатися правом на безоплатне навчання зі стипендіальним забезпеченням на підготовчих курсах закладів вищої освіти (далі - ЗВО) з наступним вступом до відповідних закладів.

11:03 18.06.2021

Онлайн-платформа «Вінниччина - дітям!»

У Вінницькій області з ініціативи голови обласної державної адміністраці С.Борзова створюється проект «Онлайн-платформа «Вінниччина - дітям!». Основна ціль платформи – забезпечити доступ батьків Вінницької області до інформації про існуючу мережу установ та закладів у сфері дошкільної та позашкільної освіти, культури та спорту для змістовного розвитку дитини в позаурочний час. На платформі кожний бажаючий матиме змогу підібрати гурток та курс для своєї дитини. На сторінці гуртка буде розміщуватись уся необхідна для батьків або дитини інформація. Сучасний дизайн та легкий в користуванні функціонал забезпечить користувачів усією необхідною інформацією. В той же час платформа дасть можливість поширити інформацію про свою діяльність керівникам гуртків, клубів тощо.

15:51 14.06.2021

Вручення свідоцтв про закінчення базової загальної середньої освіти випускникам 9-их класів

11.06.2021 року  в більшості закладів освіти Калинівської міської територіальної громади відбулося урочисте свято з нагоди вручення свідоцтв про закінчення базової загальної середньої освіти випускникам 9-их класів.

15:09 11.06.2021

Оптимізація мережі закладів загальної середньої освіти

Оптимізація мережі закладів освіти – мало яке інше питання здатне так збурити громадськість, адже з цією сферою пов’язані майже всі: через дітей, онуків, які навчаються; рідних, близьких, знайомих, які працюють. Наші ЗЗСО створювалися і розвивалися в зовсім інших демографічних та соціально-економічних умовах. Будь-яка система має адаптуватися до змін, навіть така консервативна як освітня.

09:35 14.05.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень