A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Новини

Покрокова інструкція "Як створити недискримінаційне середовище в школі"

Як створити недискримінаційне середовище у школі: покрокова інструкція для директора Забезпечення рівного доступу до освіти і неупередженого ставлення до всіх дітей — такі ж важливі завдання директора школи, як і забезпечення якості освітньої діяльності школи.

10:11 09.08.2021

Підготовка закладів освіти до нового навчального року триває

  В закладах освіти Калинівської міської територіальної громади продовжуються ремонтні роботи та підготовка до нового навчального року. Роботи проводяться силами працівників закладів, батьків, ремонтно-будівельної бригади відділу освіти, молоді та спорту.   Таким чином здійснюється капітальний ремонт покрівлі ЗОШ І-ІІІ ст.. с. Павлівки та поточний ремонт покрівлі Будинку дитячої творчості, ремонти вентиляційних систем в ЗОШ І-ІІІ ст. с. Уладівське, опорному ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Корделівка, ЗОШ І-ІІ ст. с. Люлинці, ремонт спортзалу в ЗОШ І-ІІІ ст. с. Дружелюбівка, ремонти внутрішніх туалетів в Калинівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 2-гімназія, ЗОШ 1-3 ст.  № 1 м. Калинівка, опорному ЗЗСО І-ІІІ ст.  с. Корделівка, встановлення парканів для огородження територій в ЗОШ І-ІІ ст.  с. Мирне, НВК ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ с. Сальник, ЗОШ І-ІІІ ст. с. Нова Гребля, ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 м. Калинівка, ДНЗ № 1 м. Калинівка, НВК ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ с. Лісова Лисіївка, ЗОШ І-ІІ ст.  № 4 м. Калинівка.    Крім цього, після завершення процедури закупівлі фарби в усіх закладах освіти проводяться поточні ремонтні роботи. Всі колективи докладають безліч зусиль для озеленення територій навчальних закладів, внутрішнього оформлення кабінетів, навчальних класів та груп дошкільних закладів. Відділ освіти, молоді та спорту та колективи закладів безмежно вдячні всім батькам та спонсорам, які долучаються до проведення ремонтів та підготовки закладів до нового навчального року!

11:39 23.07.2021

День Тренера!

Кожен, хто відвідував спортзал чи спортивні секції, знає, що робота тренера є неймовірно важкою та полягає не лише у поясненнях, він допомагає досягати спортивних результатів, вчить ставити цілі і досягати їх, виховує силу волі, відповідальність, командний дух, пунктуальність, зібраність, стежить за вашим здоров’ям, режимом, харчуванням, сном. Ця людина відчуває ваш настрій, вміє вчасно підбадьорити. Тренер завжди вас підтримає і зрозуміє, тому що він у вас вірить!

23:18 18.07.2021

Літні канікули з користю: У школах Калинівської громади заготовляють ягоди та овочі для їдалень

 «Готуй сани влітку» - каже народна мудрість. Такого принципу дотримуються і в навчальних закладах Калинівської громади. Літні канікули тут використовують з користю, бо саме зараз розпочався сезон заготівлі на наступний навчальний рік овочів та ягід, які зародили на шкільних ділянках та в садках.

09:02 13.07.2021

Калинівський міський голова вручив премії випускникам, які закінчили школу із золотими та срібними медалями

Шостого липня сорок шість випускників шкіл Калинівської громади, які закінчили цьогоріч школу із золотими та срібними медалями, отримали премію від Калинівського міського голови Василя Поліщука за успішне навчання.

09:07 07.07.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень