A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
КАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Новини

Оптимізація мережі закладів загальної середньої освіти

Оптимізація мережі закладів освіти – мало яке інше питання здатне так збурити громадськість, адже з цією сферою пов’язані майже всі: через дітей, онуків, які навчаються; рідних, близьких, знайомих, які працюють. Наші ЗЗСО створювалися і розвивалися в зовсім інших демографічних та соціально-економічних умовах. Будь-яка система має адаптуватися до змін, навіть така консервативна як освітня.

09:35 14.05.2021

Річний план роботи школи як частина стратегії розвитку

Річний план роботи школи як частина стратегії розвитку Після розроблення стратегії розвитку школи перед директором постає важливе завдання – втілити її у життя. Заклад реалізує стратегію через систему планування, в основою якої — річний план роботи школи. Річний план дає змогу директорові ефективно організувати поточну діяльність закладу.

10:01 26.04.2021

Інформаційна кампанія "Якісна школа" та "Інституційний аудит"

Управління Державної служби якості освіти у Вінницькій області повідомляє, що наразі триває інформаційна кампанія про систему забезпечення якості освіти в українських школах. Кампанія створена в межах ініціативи “Система забезпечення якості освіти”, яка впроваджується в рамках проєкту “Супровід урядових реформ в Україні” (SURGe).

12:22 12.04.2021

План розгортання мережі закладів освіти Калинівської міської територіальної громади

Затвердження плану розгортання мережі закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Калинівської міської територіальної громади на ІІ семестр 2020-2021 навчального року.

12:06 12.02.2021

Проєкт Типової освітньої програми для 5-9 класів закладів загальної середньої освіти

   З метою реалізації Державного стандарту базової середньої освіти МОН розробило проєкт Типової освітньої програми для 5-9 класів закладів загальної середньої освіти Докладніше:  bit.ly/38HiWhM

11:12 16.01.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень